joi, 29 martie 2012

Masoneria

Viata nu este ceea ce vrea societatea sa fie si nu poate fi închisa la infinit într-o structura arbitrara si rigida de catre scoala, familie, societate. Iesirea din aceste lanturi rigide se face prin evolutie spirituala, prin ridicarea nivelului de constiinta, prin dorinta fiecarei fiinte umane de a se autodepasi si de a nu mai accepta sa fie o fiinta gândita si manipulata prin presa, radio si televiziune, de o mâna de oameni avizi dupa putere care alcatuiesc tagma gânditorilor - tagma ce îi manevreaza pe cei care se lasa gânditi...

Aceasta mâna de oameni avizi dupa putere este formata din conducatorii secreti ai unei organizatii tainic malefice numita FRANCMASONERIA.

Francmasoneria este o organizatie secreta oculta, o conspiratie mondiala cu orientare tainic malefica (singura organizatie politica care utilizeaza în scopuri malefice energiile subtile ale naturii) ce actioneaza din "umbra" urmarind sa manipuleze în mod malefic oamenii acestei planete si sa instaureze pâna în anul 2050 o asa-zisa Noua Ordine Mondiala, care în realitate este noua dezordine a lui Lucifer, prin care sa domine întreaga planeta.

Asa cum afirma si Pavel Corut în "Cartea adolescentului":

"Omenirea secolului nostru se confrunta cu un fenomen politico-economic negativ, cunoscut de foarte putini oameni: dezvoltarea fara precedent a unui grup bazat pe forta financiara, infiltrarea acestuia în organismele nationale si internationale în scop de stapânire a întregii lumi, prin metode foarte perverse: santaj economic, politic, militar, informativ, manipularea unor întregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj), dar si prin tehnici de razboi psihologic: intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea unor natiuni si popoare în directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii între cetatenii aceleiasi natiuni sau între popoare diferite, etc.

"Pavel Corut i-a poreclit bubulii (vezi Cartea Adolescentului, Ed. Gemenii 1994).

Un alt autor roman, Victor Duta, în lucrarea "Mistere - Fenomene si întâmplari paranormale" bazata pe o serioasa documentatie, arata ca foarte multi analisti politici sunt de parere ca cel de-al treilea razboi mondial s-a si declansat si ca "el reprezinta de fapt vointa de a instaura pe Terra o asa-zisa noua ordine mondiala, în care statele mici si mijlocii vor fi înghitite economic de o superputere care va guverna lumea".

Acest plan malefic, de a instaura o asa-zisa noua ordine mondiala de pe urma careia sa profite o mâna de oameni care se închina diavolului, apartine Francmasoneriei. Viitorul Dictator Mondial, Anticristul, este Francmasoneria care utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, încheie tratate (a se vedea cel de la Malta), stabileste ierarhii între state si puteri militare, intervine politic, organizeaza blocade economice si de orice tip asupra tarilor care îsi apara independenta amenintata si adesea ocupa teritorii si tari, nu se da în laturi de la nici o faradelege, iar în final, când stapâneste un obiectiv, vorbeste de democratie si de drepturile omului pe care le apara în vorbe si le încalca în fapte.

Iata ce spune în acest sens masonul David Rockefeller: "Suntem în pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala".

Noua Ordine Mondiala (condusa din umbra de Francmasonerie în S.U.A. prin sistemul bancar Rotschild/ Rockefeller) a anulat toate drepturile americanilor garantate constitutional: libertate, sanatate si fericire.

Pentru a înrobi America, francmasonii aveau nevoie de cantitati enorme de aur. Astfel, în 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finantat Revolutia bolsevica, ca sa fie omorâti si jefuiti anumiti oameni foarte bogati din Rusia. Cu aurul si banii furati, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internationali) depresiunea economica din anii '30 si apoi au cumparat bancile si companiile americane la preturi infime, ceea ce le-a sporit puterea si influenta asupra economiei si politicii americane.

Mai întâi, folosindu-se de companii foarte puternice, francmasonii au determinat vânzarea unor cantitati importante de marfuri. Aceste vânzari erau "regizate" si se faceau între marile companii francmasone, determinându-se voit o scadere rapida a pretului marfurilor. Astfel, într-un timp foarte scurt s-a creat o panica generala si situatia investitiilor a devenit din ce în ce mai nesigura. În aceste conditii, investitorii au început sa vânda din ce în ce mai putin si în deficit. Datoriile au devenit inevitabile, investitorii fiind nevoiti sa faca împrumuturi cu dobânzi nefavorabile, ceeea ce le va agrava situatia si mai mult. În sfârsit, banci ca J.P.Morgan si Guaranty Trust, amândoua controlate din umbra de Francmasonerie, posedau debitele (datoriile) facute de toti investitorii în prag de faliment.

Bancherii masoni au devenit astfel, în mod legal, "stapâni de sclavi" din punct de vedere financiar. Când oamenii au fost nevoiti sa-si vânda pamânturile si sa-si bage averea în afaceri pentru a acoperi datoriile pe care le aveau, bancherii au cumparat aceste pamânturi "pe nimic"!

Crescând posesiunile bancherilor masoni, a crescut si puterea acestora asupra economiei S.U.A. În aceste conditii datoriile au devenit cel mai eficient mod de a implementa aceasta "sclavie fara lanturi".



Comisia Trilaterala sau Guvernul Mondial din umbra

Comisia Trilaterala a fost constituita in 1973 de catre reprezentantul de seama al Francmasoneriei, bancherul de talie internationala David Rockefeller.

De asemenea, grupul Bilderberg este similar Comisiei Trilaterala prin faptul ca este fondat si condus în mare masura de francmasonul Rockefeller, fiind format din bancheri internationali, industriasi, magnati, academicieni si oameni politici care au aderat la francmasonerie. Scopul acestor doua organizatii masonice este de a manipula popoarele, guvernele si economiile tuturor natiunilor astfel încât acestea sa serveasca interesele bancilor multinationale si ale corporatiilor. (Nu este întâmplator faptul ca bancile, care sunt institutii masonice, se dezvolta atât de mult pâna si în saracia din România! Prin diabolicul sistem bancar oamenii sunt transformati în sclavi datorita dobânzilor si datoriilor mari pe care le au de platit si care sunt calculate astfel încât omul sa munceasca toata viata ca sa le achite!)

De asemenea, este necesar sa precizam ca aceste doua grupuri masonice sunt conduse de Rockefeller dupa niste principii marxiste inspirate din cartea profesorului Zbigniew Brzezinski, de la Universitatea Columbia.

Unul din scopurile principale ale Comisiei Trilaterala este sa "plaseze" presedinti masoni, formati de Trilaterala, la Casa Alba.

Astfel, în 1973, Rockefeller si Brzezinski au selectat o mâna de liberal - democrati binecunoscuti si câtiva republicani care doreau sa coopereze si sa serveasca interesele Comisiei Trilaterale. Pentru a crea un echilibru, cu caracter local, Rockefeller a invitat si pe guvernatorul de orientare democratica Jimmy Carter - pe atunci obscur - sa faca parte din comisie.

Rockefeller avea de mult legaturi cu francmasoneria locala din Atlanta. De fapt, o mare parte din investitiile personale ale lui Rockefeller s-au focalizat asupra proprietatilor imobiliare din Atlanta. David Horowitz considera ca: "Atlanta este Centrul Rockefeller de Sud". (Acum putem sa întelegem mai bine de ce loja masonica B'nai B'rith a urmarit sa medieze la Atlanta problemele minoritatii ungare din România!)

Guvernatorul Floridei, Reuben Askew, a fost de asemnea selectat pentru a servi Comisiei Trilaterale si era vazut, ca si Carter, un posibil candidat la presedintie. Brzezinski spunea: "Era o competitie strânsa între Carter si Askew, dar noi am fost impresionati de faptul ca Jimmy Carter a deschis bunuri de comert în Atlanta, Bruxelles si Tokyo, iar acest lucru se potrivea perfect cu planurile Comisiei Trilaterale".

În 1976, atat Carter cât si Askew si-au depus candidatura, dar, datorita intereselor lui Rockefeller, Carter a primit un impuls în plus. Din acel moment totul era ca si facut (poporul american trebuia "sa joace dupa cum i se cânta").

Goldwater spunea: "Rockefeller si Brzezinski l-au gasit pe Carter ca fiind candidatul lor ideal. Ei l-au ajutat sa câstige nominalizarea din partea Democratilor si presedintia!".

Primul presedinte format de Trilaterala si instalat în 1976 la Casa Alba a fost Jimmy Carter. Pentru a realiza acest lucru, Trilaterala a folosit puterea financiara a bancherilor din Wall Street, influenta academicienilor care au aderat la francmasonerie, pe cei care controlau mass-media, membrii C.F.R. (Consiliul pentru Relatii Externe).

Francmasoneria a urmarit în timpul campaniei electorale sa faca din Jimmy Carter un tip popular, un om al poporului care nu avea nici o legatura cu afacerile murdare si criminale ale Francmasoneriei si care va apara Constitutia Statelor Unite si drepturile poporului american!

În realitate însa Jimmy Carter, "Omul pe calul alb" al Comisiei Trilaterale, a avut în "spate" puterea Comisiei T, banii murdari ai Francmasoneriei, croindu-si astfel drum spre functia de presedinte, stabilind o administratie complet Trilaterala, numind masoni în posturi politice cheie si urmând interesele Comisiei Trilaterale "pâna în pânzele albe".

Asa s-a întâmplat cu aproape toti presedintii americani, inclusiv cu actualul presedinte.

Deoarece, spre deosebire de ceilalti, presedintele John F. Kennedy nu a fost de acord cu modul criminal în care actionau francmasonii, acestia l-au asasinat public în complicitate cu serviciul secret C.I.A. si cu F.B.I.-ul, care la rândul lor sunt manipulate de Francmasonerie!

Noua Ordine a Lumii

Fiecare noua generatie s-a apropiat tot mai mult de diabolica "Noua Ordine a Lumii", o lume în care cetatenii sunt chiriasi, costul vietii lor întotdeauna depaseste veniturile, sunt intentionat tinuti în ignoranta (dezinformare si prostie). O lume în care industria farmaceutica, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca sa-i îmbogateasca pe bancherii masoni si sa-i mentina bolnavi (usor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume în care încercarile de scapare sunt observate electronic (vezi articolul Îngerul digital) si numarate economic!

Diabolica Noua Ordine a Lumii este astfel conceputa de Francmasonerie, încât oamenii (de la mic la mare) trebuie sa munceasca foarte mult, banii (în occident) sa le ajunga doar pentru a plati ratele de la casa, masina, asigurari sociale si pentru a mânca bine (ca sa poata munci bine!). Astfel, omul occidental este ca un robot care se duce la servici, vine acasa obosit, manânca, sta într-o stare pasiva (receptiva) la televizor (unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii "Noii Ordini") si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, când pleaca din nou la servici!

Asa se întâmpla an dupa an, oamenii sunt din ce în ce mai mult programati, manipulati (exploatati), ei nu mai au timp, curaj, energie, forta launtrica sa se cunoasca cu adevarat, sa urmareasca sa fie cu adevarat fericiti, sa afle care-i sensul vietii, sa doreasca sa devina întelepti, sa evolueze spiritual.

Ramânând în aceasta stare de ignoranta si robotizare, oamenii "Noii Ordini" pot fi foarte usor exploatati si prostiti de planurile malefice ale Francmasoneriei.

Ca urmare a faptului ca Francmasoneria genereaza pe plan mondial, în mod premeditat, un haos general, asistam (multi dintre noi complet debusolati) la evenimente cutremuratoare.

Frauda a devenit, dupa cum o numeste U.S.News & World Report, "o orgie a crimei economice". În Statele Unite, numai fraudele din domeniul îngrijirilor medicale au o valoare cuprinsa între 50 si 80 de miliarde de dolari sn fiecare an.

Din nefericire, furtul la nivel guvernamental a devenit ceva obisnuit si este tipic pentru modul de a actiona al Francmasoneriei.

Cum observa Gary Edwards, presedintele Centrului Resurselor Etice, avem "o societate care de multe ori sarbatoreste necinstea". El explica: "Facem eroi din ticalosi, din politicieni corupti, din oameni de afaceri care fura guvernul si scapa cu fata curata!"

Bob Herbert scrie în "The New York Times": "Un mare numar de pusti au îmbratisat cu entuziasm ideea de a ucide cu arma o alta fiinta umana fara nici un motiv, doar ca sa se distreze! Ucigasilor tineri nu le trebuie mult ca sa ucida."

Conform unor statistici facute recent: "Astazi cultura ce înfloreste în centrele comerciale si pe culoarele scolilor, influentata puternic de mass-media (manipulata intentionat diabolic de francmasonerie), domina viata adolescentilor. Apoi urmeaza familia. La sfârsitul listei se afla biserica". Ziarul "Mirror" remarca si faptul ca "atunci când parintii sunt absenti, iar biserica este dogmatica, mass-media este cea mai puternica voce care se face auzita în viata celor tineri.

Noua ordine a lumii urmareste sa realizeze o depresiune economoica mai mare ca cea din anii '30 (scaderea valorii dolarului si înlocuirea lui ca moneda internationala cu ECU într-un timp foarte scurt, în asa-zisa "Europa Unita" fara frontiere este o noua si diabolica actiune a Francmasoneriei) în urma careia oamenii vor fi si mai mult supravegheati, hartuiti, exploatati în interesul Francmasoneriei.

Folosind armele, amenintând perfid pe toata lumea, înfricosând pe cei slabi, Noua Ordine Mondiala a lui Satan, realizata prin Francmasonerie, a reusit sa-si subordoneze O.N.U. si sa o târasca în cele mai murdare actiuni sub asa-zisul steag sfânt al dreptatii, al suveranitatii popoarelor, al respectarii drepturilor universale pentru fiecare om.

Treptat lumea cade si mai mult sub cizma murdara a Francmasoneriei, iar aceasta organizând revolutii si razboaie locale (ceea ce s-a întâmplat în fosta Yugoslavie), supune natiuni, dezmembreaza state, si în final pregateste amanuntit crearea unei singure puteri (a diavolului), statele mici si mijlocii disparând fara urma în asa-zisa Noua Ordine Mondiala.

Ceea ce este uluitor este faptul ca mari personalitati ale lumii au fost ademenite si sunt folosite cu succes de Francmasonerie.

Francmasonul Robert Muller, subsecretar la O.N.U. timp de patru ani, a declarat ca un "majordom" (un spirit satanic care-l conduce) i-a spus ca pâna în anul 2000 omenirea se va închina Anticristului (datorita însa celor care lupta împotriva acestor actiuni satanice profetia nu s-a adeverit, facându-i pe francmasoni sa prelungeasca termenul pana în anul 2050; desi acum, mai mult ca niciodata, lupta lor ia forme din ce în ce mai hidoase si mai crunte cu fiecare zi care a trece; n.m.).

Francmasoneria urmareste tainic crearea unui guvern mondial "democratic" subordonat si manevrat din umbra de Satan. Prin eforturile Francmasoneriei de a uni tarile Europei în Uniunea Europeana nu se urmareste decât desfiintarea tarilor si a popoarelor si formarea unui conglomerat de populatii în permanenta vrajba si usor de stapânit. Francmasoneria este, aparent, foarte preocupata de organizarea si ierarhizarea statelor în Uniunea Europeana. Totul este teatru si demagogie deoarece adevaratul scop final al acestei organizatii malefice este stapânirea lumii de catre Satan.

Se lasa impresia ca O.N.U. este organizatia care în mod democratic cauta sa rezolve toate problemele vitale pentru statele care au aderat la ea. O.N.U. a fost printre primele organizatii care au fost cucerite de Noua Ordine si în prezent sub egida ONU sunt cel mai grav încalcate drepturile omului: razboaie de cotropire, eliminarea unor personalitati nedorite, se desfac tari, popoare întregi cunosc rigorile unor deplasari etnice fortuite, etc.

Prin O.N.U. se stimuleaza criza politica mondiala, care capata caracter acut, si se dirijeaza prabusirea sistemului mondial existent dupa cel de-al doilea razboi mondial.

David Spaugher, conducatorul noii religii mondiale create de Francmasonerie - "New Age" -, a spus: "Nimeni nu va intra în New Age daca nu se va închina lui Lucifer!" "New Age" - religia în Noua Ordine Mondiala - foloseste cu precadere arma psihica ca sa influenteze subtil si perfid si sa puna stapânire pe subconstientul oamenilor.

Analistul american Dwight Kinman a publicat un studiu în care se arata ca exista o asa-zisa "elita" a puterii numita "Ordinea", care are ca mare plan diabolic: statul planetar.

Autorii planului detin cele mai înalte pozitii în guverne, banci, industrie, printre acestia fiind inclusi presedinti, prim-ministri ai celor mai mari natiuni ale globului.

"Cupola" este formata din 13 persoane care se închina diavolului. Acesti 13 francmasoni care considera ca ei conduc lumea (dar de fapt ei sunt condusi si manipulati de planurile satanice) urmaresc crearea unei puternice crize financiare care va determina foamete, somaj, prostitutie, colonizarea tarilor mici si mijlocii, nesiguranta zilei de mâine.

Sistemul bancar, aflat în mâinile Francmasoneriei, va conduce lumea astfel încât saracia sa fie din ce în ce mai acuta, iar fiecare individ sa fie atent supravegheat prin sisteme computerizate.

Daca francmasonii constata ca au de a face cu oameni integri, care nu se lasa manipulati si care demasca actiunile lor malefice, atunci folosesc tot felul de mijloace coercitive, de intimidare si defaimare: concedierea si lasarea familiei fara mijloace de trai, amenintari, actiuni teroriste asupra locuintelor respectivilor sau chiar "sinuciderea" acestora (metoda devenita celebra sub numele de "sindromul Forrestal", dupa numele fostului ministru al apararii al SUA, James Forrestal, sinucis într-un sanatoriu pentru ca stia prea multe), etc.


În Francmasonerie sunt atrase personalitati din toate domenile, dar în special oameni cu înalte functii politice. Acestia sunt abili pacaliti de catre francmasoni, care le promit sustinerea în realizarea intereselor pe care le au, posesia unor mari sume de bani si obtinerea de foarte multe favoruri.

Realitatea este de fapt alta: în mod diabolic, Francmasoneria se foloseste un timp de acesti oameni dându-le senzatia ca îi ajuta în realizarea intereselor lor si apoi, când este necesar sa fie gasit un "tap ispasitor", fara nici un scrupul, conducatorii secreti ai francmasoneriei îi sacrifica fara a ezita nici o clipa pe cei care au fost de fapt niste simpli pioni în mâinile Francmasoneriei (asa cum s-a întâmplat si cu Ceausescu).

Francmasoneria are o ierarhie precisa: unitatile în care sunt grupati membrii ei se numesc loje. În fruntea fiecarei loje se afla un asa-zis "venerabil", ajutat de un consiliu. Mai multe loje formeaza o mare loja, condusa de un asa-zis "mare maestru", înconjurat de venerabilii lojelor componente. Exista ritualuri de initiere ale caror simboluri variaza de la gradele inferioare, unde se prezinta o fata umanitara a Francmasoneriei, complicându-se apoi si schimbându-se cu totul la gradele superioare, în special la primirea gradelor 18 si 33 spre a corespunde scopului malefic al Francmasoneriei si mijloacelor cunoscute numai membrilor acestor grade superioare si a celor absolut secrete.

Homuth demonstreaza ca cele trei grade ale "Lojei Albastre" - ucenic, calfa si maestru - sunt momeala ("viermisorul") din care musca pestele cel mic, omul ignorant, "dobitoacele crestine"(dupa cum se exprima francmasonii în protocoalele lor secrete).

Principiile, doctrina afisata de membrii Lojei Albastre reprezinta paravanul umanist al adevaratelor scopuri malefice ale Francmasoneriei. Aceste scopuri malefice ale Francmasoneriei încep sa fie cu adevarat cunoscute de Clubul celor 500, adica de cei mai bogati si mai influenti oameni din lume. La un nivel mai înalt se afla Consiliul celor 33 constituit din francmasonii cu cele mai înalte grade , o retea formata din politicieni, oameni de afaceri, preoti. În vârful piramidei se afla Consiliul celor 13, care au senzatia ca ei conduc lumea (hotarasc deciziile pe care le iau sefii de stat ).

De fapt si cei 13, datorita orientarii negative pe care o au, sunt la rândul lor condusi si manipulati de entitati satanice care urmaresc sa distruga aceasta planeta.

Din pacate atât marea masa a oamenilor, cât si francmasonii care îi manipuleaza si au senzatia ca pana în anul 2000 (acum pâna în 2050; n.m.) vor impune o noua ordine internationala (care nu este la unison cu Armonia Divina) nu-si dau seama ca se îndreapta cu pasi repezi spre autodistrugere!

În mediocritatea si orgoliul lor demonic, francmasonii nu înteleg ca distrug aceasta planeta pe care stau si ei (facând în acest fel jocul SATANEI).

Noua ordine economica pe care doreste sa o impuna Consiliul Europei (care este controlat de francmasoni), faptul ca una din conditiile de intrare a României în Uniunea Europeana este sa legifereze homosexualitatea , precum si masinatiile malefice ale Francmasoneriei de a-i modela pe oamenii acestei planete în rau (emisiuni la radio si TV care promoveaza violenta, crima, homosexualitatea, drogurile, alcoolul, tigarile, cafeaua, etc.) demonstreaza fara nici un dubiu orientarea satanica a Francmasoneriei.

Treptele Francmasoneriei sunt: Francmasonii fara sort Lojele Albastre; Rotary, Lions; Ritul York; Ritul Scotian (gradele 1-33); Comunismul; Grand Orient; B'NAI B'RITH; Clubul celor 500; Consiliul celor 33; Consililul celor 13 si s-ar mai putea adauga planurile subtile malefice care conduc cu adevarat Francmasoneria.

Vrem sa fim bine întelesi ca nu avem nimic împotriva cunostintelor detinute de francmasoni (fie ele esoterice sau doar stiintifice), ci modul în care aceste cunostinte sunt folosite, orientate si tinute secret de o mâna de oameni care promoveaza prin mijloacele mass-media falsele valori, violenta, lipsa de credinta în Dumnezeu, minciuna, preocuparea excesiva pentru lux, denigrând sistemele spirituale autentice care îsi centreaza sursa inspiratiei în Dumnezeu, santajând si corupând oamenii politici, promovând drogurile (pentru a-i controla mai usor pe oameni), muzica satanica (metalic rock, trash, death, punk), homosexualitatea, etc.

Un moment important al masoneriei este înfiintarea în 1118 la Ierusalim, de catre Hugues de Payus, a Ordinului Templierilor, dupa numele ruinelor templului legendarului rege al iudeilor, Solomon, unde si-au format prima resedinta. Începând cu anul 1163, toti membrii trebuiau sa jure supunere neconditionata marelui Maestru, având reuniuni de doua tipuri: secrete si publice. Este stiut faptul ca Ordinul Templierilor a înfiintat Masoneria operativa.

În anul 1315, sapte templieri deghizati în mestesugari constructori au ajuns la Londra si au format prima Mare Loja Masonica Speculativa. Astazi, initierea în gradul 30 din ierarhia masonica aminteste de cavalerii templieri din vremea lui Filip cel Frumos.

Un alt satelit al Francmasoneriei este Prioriatul Roman al Cavalerilor de la Malta, care a dobândit personalitate juridica în România la 21 octombrie 1992. Desi atunci când depun juramântul de supunere, celor care adera la aceste organizatii li se spune: "Îmbracati Crucea si Mantia în numele fraternitatii (Francmasoneriei) universale, în lupta pentru PACEA si ONOAREA tarii voastre, în spiritul ecumenic universal", adevarul (fata malefica a Francmasoneriei) este altul.

Crucea Alba de la Malta în 8 colturi semnifica, chipurile, cele "8 beatitudini": Bucuria Spirituala, Gustul amar al Rautatii, Plânsul Propriilor Pacate, Umilinta celor care fac rau, Dragostea pentru Dreptate, Credinta, Puritatea si Sinceritatea în Inima, Suferinta Persecutiei, iar prin bratele ei reprezinta, chipurile, cele 4 virtuti cardinale.

În realitate însa, aceste organizatii tainic masonice urmaresc sa atraga în plasa lor malefica cât mai multe personalitati din România: oameni politici, oameni de afaceri, bancheri, specialisti din toate domeniile de activitate, cu scopul de a-i manevra (folosi) în interesele tainic satanice ale Masoneriei.

Din buletinele informative de seara si de noapte ale canalului de televiziune "EuroNews" din 26 octombrie 1994 a reiesit ca Regele Cioaba (care conduce o comunitate de 400000 de tigani) este singurul tigan primit în acest ordin format de cruciati la Ierusalim în 1118.

Cunoscând modul pervers în care Francmasoneria îi foloseste pe unii dintre membrii sai (pioni pe care îi manipuleaza, exploateaza si apoi îi sacrifica) ne dam usor seama ca aceasta organizatie satanica urmareste sa se foloseasca de autoritatea pe care o are Regele Cioaba asupra tiganilor.

De asemenea, nu întâmplator spiritul masonic pan-european se manifesta pentru cresterea rolului minoritatilor nationale. În felul acesta Francmasoneria urmareste sa farâmiteze cat mai mult unitatea unui popor (si în special unitatea poporului român), sa farâmiteze teritorii baâandu-se pe sloganul diabolic: "Dezbina si stapâneste"!

Este semnificativ faptul ca organizatiile masonice Ordinul Cavalerilor de la Malta, Ordinul Templierilor, urmaresc sa racoleze cât mai multi membri în România, iar loja masonica americana "B'nai B'rith", exclusiv evreiasca, cu orientare pro-comunista si cu un formidabil fond de trezorerie urmareste sa medieze problemele minoritatii ungare în România! De ce oare aceasta loja masonica evreiasca se amesteca în problemele minoritatii ungare din România? Sunt ei oare atât de altruisti (dezinteresati) si vor sa rezolve (din compasiune!!!) problemele noastre sau ale ungurilor? Are ea vreun drept pentru a face acest lucru?

Pentru orice om care gândeste este evident faptul ca aceasta organizatie malefica (Francmasoneria) se amesteca în problemele politice ale României pentru a controla si exploata poporul român!

La ora actuala întreaga lume este condusa din umbra de Francmasonerie spre o perioada de incertitudini. Astfel, omul de pe strada (ignorant) poate fi folosit foarte usor, manipulat, el nebanuind macar ce viata i se pregateste.

Ce a vrut sa spuna Bush (racolat si manipulat si el de Francmasonerie), când vorbea cu atâta insistenta de "Noua Ordine Internationala"? Oamenii lucizi si informati realizeaza ca toate evenimentele internationale care se succed cu atâta rapiditate sunt dirijate din umbra de un grup diabolic (Francmasoneria - cei 13 care considera ca conduc lumea) ce are ca scop instituirea unui "Guvern al lumii".

Francmasoneria este sustinuta de anumiti ziaristi (neinformati despre adevarata ei fata sau mituiti de catre aceasta organizatie satanica), de scriitori care se lasa pacaliti de minciunile francmasonilor si scriu carti care prezinta într-un mod fals Francmasoneria (de exemplu cartea "Pendulul lui Foucault" a lui Umberto Eco).

Datorita modului pervers în care actioneaza, Churchill a denumit Francmasoneria "Bestia fara chip".

Tot haosul care exista la ora actuala pe aceasta planeta (si în special în România) a fost si este în continuare dirijat într-un mod diabolic de Francmasonerie. Întrebarea fireasca pe care si-o poate pune orice om cu bun simt este: de ce provoaca ei atâta mizerie si suferinta? Raspunsul e simplu: datorita faptului ca francmasonii (conducatorii lor in special) se închina diavolului, sunt sustinuti în actiunile lor de diavol, iar acesta urmareste prin ei sa distruga , sa înraiasca, sa subjuge, sa exploateze, sa se hraneasca cu energia oamenilor de pe aceasta planeta care permit prin comportamentul lor sa fie vampirizati si folositi pâna la distrugere de catre planurile satanice (vezi cartea lui FRANZ BARDON - "FRABATO MAGICIANUL", Ed. ESOTERA & Ed. VOX, 1995). O buna paralela vizuala este imaginea imensului câmp de cultura din filmul Matrix, în care oamenii erau cultivati ca orice alte animale si plante si folositi pentru energia lor.

Diavolul si exponentii sai în planul fizic (cei 13 conducatori secreti ai lumii) folosesc cu multa abilitate suprema înselatorie (minciuna) a raului, si anume sa-i faca pe oameni sa creada ca el, raul (diavolul sau cei 13), nu exista!

În România, mai mult decat în orice alta tara, Francmasoneria urmareste sa înrobeasca poporul (initiatii masoni în magie neagra fac chiar ritualuri satanice pentru a adormi (înabusi) sufletul national român), deoarece ei stiu ca pamântul României va fi centrul spiritual al planetei (pamântul ales).

Francmasonii considera (în mediocritatea lor) ca daca vor stapâni aceasta tara si se vor stabili aici (pe pamântul ales), vor deveni astfel poporul ales!

Din aceasta cauza ei fac tot ce le sta în putinta pentru a oprima poporul român. Pentru aceasta ei se folosesc de unii oameni politici ca sa genereze haosul si mizeria care la ora actuala exista din plin în România.

Urmaresc sa-i compromita astfel pe toti oamenii politici români onesti si curati, pentru ca în final sa aduca la conducerea acestei tari oamenii lor, care vor înrobi si mai mult poporul român.

Din pacate, Francmasoneria se bazeaza si pe ignoranta si delasarea multor români, care pot fi astfel foarte usor manipulati prin presa, radio, televiziune.



Datorita impactului deosebit de mare pe care televiziunea îl are asupra subconstientului marilor mase de oameni, Francmasoneria foloseste emisiunile TV (abil si malefic realizate) pentru a-i manipula si "programa" pe cei ignoranti.

Omul modern, "homo televisiens", a devenit dependent de televizor si pierde cel putin trei-patru ore pe zi în fata micului ecran.

La întocmirea programelor TV, alaturi de specialisti din cele mai diverse domenii de activitate, lucreaza si psihologi care, în conformitate cu planurile malefice ale Francmasoneriei, manipuleaza prin sugestie constiintele oamenilor, creeaza opinii de masa, influenteaza politic si educational telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare în forme atractive imagine - sunet, prin sugestie, apar în subconstientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care actioneaza insidios, permanent si distructiv.

Astfel, fara sa-si dea seama, telespectatorul se lasa condus, manipulat. Comoditatea preluarii mesajului audio - vizual a facut telespecatatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza atentia, transformându-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gândeasca în fiinte gândite.

Francmasoneria urmareste ca prin diverse si atractive jocuri si concursuri sa abata atentia oamenilor de la modul pervers în care urmaresc sa instaureze noua "ordine mondiala" prin care vor sa exploateze oamenii acestei planete ca pe un simplu minereu.

În timpul emisiunilor TV abil si atractiv concepute, atunci când este captata atentia constientului (care ar trebui sa cenzureze informatiile care ajung în subconstient) prin fraze, cuvinte, sunete si mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea în subconstient a mesajului urmarit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reactiona conform modului în care le-a fost programat subconstientul!

În fata micului ecran, vrând-nevrând, fiinta umana îsi formeaza psihologia de consumator, devine foarte receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generând boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.

Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, având scopuri prestabilite, fiecare din ele având un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este foarte receptiv (pasiv) în fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamânt mesajul primit.

Francmasoneria urmareste ca majoritatea filmelor prezentate la televizor sa aiba scene violente, de groaza, care sa genereze perturbari psihice celor care vizioneaza aceste filme. Reputatul psiholog japonez din Tokio, Seichi Tomojo, a facut un studiu de aproape 7 ani, observând 46 de femei însarcinate având vârste cuprinse între 18 si 40 de ani. Concluziile cercetarilor sale sunt:

Femeile însarcinate care privesc filme de groaza si politiste nasc prunci subponderali si lipsiti de farmec, pe când femeile care se delecteaza cu filme de dragoste sau spectacole muzicale vor avea bebelusi grasuti, simpatici si bine dispusi.
Femeile însarcinate care vizioneaza la televizor imagini violente, muzica metalic rock, au statistic sansa de a naste copii nervosi, perturbati psihic, scuturati de spasme musculare.
Femeile gravide care urmaresc evenimente sportive, nasc copii mai bine dezvoltati fizic, bebelusii lor fiind mai agresivi decât ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.
Copii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armoniosi.
"Evitarea televizorului nu-i o solutie", spune reputatul psiholog japonez, "caci copii mamelor care nu privesc la micul ecran sunt mult mai prosti si mai inerti decât orice alt grup de copii studiat".

Mesajul audio - vizual al filmelor de groaza, politiste, violente, spectacolele de metalic rock încurajate si sustinute (sponsorizate) de Masonerie, muzica rock în general, dar în special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzica ci doar niste strigate animalice ce pun fiinta umana în rezonanta cu ceea ce este malefic), genereaza grave dezechilibre psihice si mentale.

Statistic s-a constatat ca în urma spectacolelor metalic rock foarte multi fani devin violenti, provoaca scandaluri si batai violente, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, în urma unor astfel de manifestari satanice ale formatiilor rock, guvernul german a interzis patrunderea în Germania a oricarei formatii rock din afara tarii.

În cazul "trairii televizate", mesajul transmis copiilor si adolescentilor provoaca o contagiune emotionala imediata, propice pentru mimetism, si chiar îndemnul de a trece imediat la fapte cum ar fi: furturi, tâlharii, spargeri de masini, crime, fapte antisociale, actiuni violente, etc. În acest sens putem da exemplul celor 29 de tineri din S.U.A. care si-au tras câte un glonte în cap, dupa vizionarea la TV a filmului "Voiaj la capatul infernului". Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul în care un film satanic perturba psihicul oamenilor si-i determina sa se auto-distruga.

În urma studiilor si statisticilor facute a reiesit clar ca televiziunea poate realiza prin mesaje induse la copii si la adolescentii care au structuri psihice mai fragile, stari de violenta si agresivitate, tendinte de teribilism, dar si lucruri extrem de periculoase: dorinta de sacrificiu suprem, tendinta catre terorism sau sinucidere.

Cu ajutorul televiziunii poti dezinforma, forma opinii gresite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale, etc. despre un grup de oameni, o societate sau un popor.

Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanica, B.B.C., (care este controlata si dirijata de Francmasonerie), prezentând maltratarea lui Mihail Cofariu la Targu - Mures ca fiind o actiune de purificare etnica a românilor împotriva minoritarilor unguri. Aceasta a fost o actiune mascata, a Francmasoneriei, de "manipulare ordinara" a opiniei telespectatorilor englezi în favoarea Ungariei, pentru a farâmita teritoriul României. Francmasonii urmaresc prin tot felul de actiuni politice sa slabeasca forta poporului român, ce consta tocmai în unitatea sa.

Confuza recomandare 1201 este de natura geopolitica. Daca va deveni un document juridic obligatoriu, ea va da satisfactie Francmasoneriei, care este interesata sa dezintegreze Europa.

O Europa a "Gagauzilor" este mult mai usor de controlat si stapanit decât o Europa a natiunilor! Desi pare incredibil pentru oamenii naivi si superficiali, Consiliul Europei dovedeste înca o data prin recomandarea 1201, prin proiectul de spargere a statelor nationale, ca este o organizatie masonica.

Recomandarea 1201 poate "Yugoslaviza" Europa Centrala si de Est, fiind o posibila noua Yalta.

Statele din aceasta zona a Europei (si în primul rând România) sunt foarte mult defavorizate de noua "directiva" a Consiliului Europei, acest pseudonim postmodern al Kominternului. Dar cine mai apara Europa natiunilor în fata actiunilor diabolice ale Francmasoneriei?

Daca nu vom întelege aceste aspecte si nu vom actiona cât mai repede si mai eficient împotriva actiunilor malefice ale Masoneriei, vom trai mâine într-o Europa a "Gagauzilor"!

A afirma ca Romania nu este deloc vizata si obligata sa respecte recomandarea 1201 datorita prevederilor articolului 11 din recomandare poate fi o mare pacaleala!

Spunem acest lucru pentru ca recomandarea 1201 poate fi un prim pas pentru realizarea planului malefic al francmasoneriei de a farâmita unitatea acestui popor, asa cum de altfel au procedat si în 1940 prin Ultimatumul rusilor si prin Dictatul de la Viena.

Acesta este adevaratul motiv pentru care oamenii politici din Occident (manipulati de Francmasonerie) fac tot ce le sta în putinta sa sustina Ungaria în ceea ce priveste pretentiile lor absurde la adresa Ardealului si sa împiedice reunirea Republicii Moldova cu România.

Nu întâmplator francmasonii de la B.B.C. au transmis de mai multe ori fapte deformate despre România si despre poporul român. Cei care lucreaza la Televiziunea Româna ar trebui sa înteleaga aceste aspecte si sa realizeze numai emisiuni care sa-i ajute pe oameni sa-si ridice nivelul de constiinta si sa le deschida ochii asupra modului în care francmasonii urmaresc sa subjuge acest popor.

Daca majoritatea oamenilor ar întelege aceste aspecte, daca s-ar transforma în bine, daca ar evolua spiritual, atunci francmasonii (care genereaza dezastrul din România bazându-se pe ignoranta si rautatea oamenilor) ar fi demascati si n-ar mai putea actiona.

Românii ar trebui sa-si aminteasca o zicala româneasca care spune: "S-a întâlnit hotul cu prostul". Deci, cu alte cuvinte, pentru ca hotul sa poata fura trebuie sa existe prostul care sa accepte situatia de fapt.

Din aceasta cauza românii nu ar mai trebui sa se complaca în aceasta situatie, sa ia o atitudine ferma, sa fie vigilenti, sa respinga sistematic raul, sa se transforme în bine, nemaipermitând astfel francmasonilor sa-si bata joc de ei si sa-i manevreze din umbra pentru realizarea scopurilor lor mârsave.

Este necesar sa mentionam ca pentru a-si atinge acest tel francmasonii profita de slabiciunile oamenilor, de nivelul scazut de constiinta al unora dintre ei, de lasitatea lor, de lipsa unui ideal superior pentru marea majoritate a oamenilor, de coruptibilitatea lor morala etc.

Este cunoscut faptul ca Francmasoneria a animat si a condus toate curentele anticrestine, ale ultimelor doua secole. De asemenea, este cunoscuta violenta si neîndurarea cu care masonii s-au straduit sa distruga Biserica crestina.

Oare de ce în aceste conditii Biserica Ortodoxa Româna nu ia o atitudine hotarâta împotriva Francmasoneriei? Raspunsul este foarte simplu si îl putem deduce amintindu-ne de vechiul proverb românesc: "Corb la corb nu-si scoate ochii".

La ora actuala constatam faptul ca unii dintre preotii crestini sunt trimisi la "studii" în Occident, fiind astfel formati conform intereselor Francmasoneriei! De asemenea, este necesar sa precizam ca la ora actuala, la Fascultatea de Teologie, programa de învatamânt si modul în care sunt pregatiti preotii corespund intereselor acestei organizatii malefice!

Având în vedere aceste aspecte putem sa întelegem mai bine de ce preotii crestini au primit indicatia sa spuna în biserici ca stiinta yoga îi îndeparteaza pe oameni de crestinism si de ce ei nu condamna public francmasoneria.

Pentru a-si atinge scopurile de dominare malefica, francmasonii lovesc si încearca sa distruga orice forma autentica de spiritualitate si credinta în DUMNEZEU.

Adriano Lemni, fost primar al Romei, seful suprem al Francmasoneriei internationale în anii '40, a strigat în plin congres international: "Razboi lui DUMNEZEU! Ura lui DUMNEZEU!", iar un alt mason, belgianul Lafargue a spus: "Infamul este DUMNEZEU! Trebuie sa distrugem Infamul!".




Totodata Francmasoneria urmareste constant sa actioneze în România în conformitate cu secretele sale "PROTOCOALE". Cei care vor lectura cu atentie cartea lui Ion Costin Grigore "CUCUVEAUA CU PENE ROSII", vor descoperi stupefiati în ea transcrierea fidela a unor înregistrari secrete facute de fosta securitate în care unii francmasoni, care deja actionau în România înainte de revolutie, spun adevaruri cutremuratoare pe care deja acest popor le-a trait si le traieste si acum. Pentru edificarea celor ignoranti, vom cita din aceste înregistrari câteva afirmatii pline de cinism pe care le rostesc niste francmasoni: "Sa nu uitati ca pamântul României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui DUMNEZEU (care sunt românii). Nimic nu este mai rau decât împlinirea acestei profetii, pentru pacea copiilor lui Israel (FRANCMASONII)!... Tocmai de aceea trebuie sa luptam si sa cucerim pamântul fagaduintei (România)".

"Noi (Masonii) stam acum în umbra cu organizatia noastra secreta. Marile Puteri nu mai pot hotarâ acum nici cel mai neînsemnat acord fara ca noi sa nu luam parte. Autoritatea va trece în strada, adica într-un loc public, iar noi ne-o vom însusi! ...Pentru a pune mâna pe opinia publica, trebue sa o derutam cu zvonuri contradictorii, astfel încât crestinii, obositi, sa renunte la a mai face politica!... Acesta este primul secret. Al 2-lea secret consta în a înmulti asa de tare defectele poporului (a se vedea HOMOSEXUALITATEA, ALCOOLISMUL, CORUPTIA, DEZBINAREA), OBICEIURILE RELE, PASIUNILE, regulile vietii în comun, încât sa ajunga sa nu se mai înteleaga unii cu altii!...Atunci vom avea puterea!".

"Cel mai bine aperi un adevar declarându-l fals. Procedând astfel, în timp ce ei se cearta, noi ne vedem de treaba."

"Noi am ordonat uciderea informatiei" "Imbecilii care vor crede ca repeta opinia unui ziar independent, vor repeta parerea noastra (a FRANCMASONILOR) sau pe aceea care ne va place noua"...

"Daca stricam o parte din masinaria statului (aici în România ca si oriunde), statul se va îmbolnavi, ca si corpul uman, si va muri!..."

"Nevoia pâinii zilnice îi va face pe crestini sa taca si îi va transforma în servitori umili!..."

"Daca pâine nu avem, sa le dam, deocamdata, putin circ!..."

Chiar daca aceste citate vor parea pentru cei ignoranti sau pentru intelectualii speculativi si naivi prea uluitoare pentru a fi adevarate, ar fi bine ca românii sa fie vigilenti si sa nu se lase înselati sau manipulati de inteligenta diabolica a francmasonilor care deja actioneaza complet nestingheriti în România.

Ceea ce le faciliteaza mult francmasonilor activitatea si puterea de influenta atât iî România, cât si în toate celelalte tari este prostia fara margini a maselor care nici nu banuiesc faptul ca sunt pacalite si manipulate cu viclenie. Prostia, sub diferitele ei forme de manifestare, nu trebuie niciodata subestimata: activa, geloasa, cuceritoare, ea clasifica, ordoneaza sau exclude; capricioasa nu recunoaste niciodata ca s-ar putea însela. Prostia este lucrul cel mai din abundenta împartit în aceasta lume pentru ca de "favorurile" ei nu scapa decât înteleptii. Zilnic prostia se revarsa din ecranul televizorului odata cu stirile de ultima ora sau poate fi regasita în diferite formule stereotipe la unii dintre cei care ne înconjoara. Dincolo de deruta marilor ideologii contemporane, pândeste prostia ce alimenteaza deopotriva puterea diabolica de influenta a marilor loje francmasonice si spectrul razboaielor mondiale. Tocmai de aceea, pentru voi, astazi ca si întotdeauna, hotarâtoare - mai mult decât lupta de clasa sau conflictul între generatii - trebuie sa fie batalia cu prostia. Daca prostia si naivitatea oamenilor nu ar fi atât de mari, FRANCMASONERIA si actiunile sale criminale ar fi fost de mult demascate.

De asemenea, merita sa aflati un alt secret teribil, cunoscut de foarte putini oameni în aceasta tara, în legatura cu scandalul declansat pe vremea lui Ceausescu cu privire la "Meditatia Transcedentala". În realitate nu prea se stie ca Francmasoneria mondiala a luat la un moment dat legatura cu conducatorul acestei scoli MAHARISHI MAHESH YOGHI, cu care a realizat un fel de pact de colaborare pentru a putea în realitate sa actioneze mascat prin intermediul gruparii "Meditatiei Transcedentale" în mai multe tari ale lumii. Dându-si seama la timp de adevaratele intentii diabolice ale francmasonilor, MAHARISHI anulat în anul 1981 legaturile cu francmasonii care îi cerusera lui Ceausescu sa fie lasata libera la noi în tara gruparea "Meditatia Transcedentala" inca din 1977.

Prin aparitia acestui conflict între FRANCMASONI si MAHARISHI, care a dus la ruperea relatiilor de colaborare, era clar în acea situatie ca ei îsi autorizasera în România o grupare care acum le devenea dusmana. Stiind toate acestea FRANCMASONII i-au cerut ferm lui Ceausescu sa ia masuri dure în anul 1981 împotriva gruparii "Meditatia Transcedentala", care fusese autorizata în România înca din 1977, dar care acum era pentru ei un dusman redutabil. Asa se explica de ce a ordonat Ceausescu faimoasa ancheta si de ce a urmat acea prigoana cumplita împotriva celor care aderasera în România la gruparea "Meditatia Transcedentala".

Aceasta explica "enigma": cum de a fost posibil ca, într-o tara atent supravegheata de securitate, sa se fi manifestat nestingheriti cei doi profesori emisari ai "Meditatiei Transcedentale" înca din anul 1977, acestia fiind "descoperiti" de securitate abia în anul 1981, când, ca o "coincidenta", tot în acelasi an între FRANCMASONI si MAHARISHI aparuse deja ruptura.

Aceste aspecte semnificative ajuta la dezlegarea enigmei scandalului de rasunet al "Meditatiei Transcedentale" în România.

Atunci ce e de facut?

Pentru a dejuca imensa conspiratie planetara a acestei grupari politice de orientare malefica (FRANCMASONERIA), trebuie sa stim sa aplicam urmatoarele:

Deoarece francmasonii au o initiere secreta ce le permite sa actioneze pâna la nivelul plexului solar ei sunt dominati de: orgoliu, egoism, ambitii desarte, dorinta de a parveni, setea de putere cu orice pret, dorinta de a acumula bani si putere politica, de a-i înrobi pe ceilalti, etc. Tocmai din aceasta cauza ei sunt subordonati si manipulati de fortele raului, de diavol.

Ei pot fi înfrânti doar de fiinte spirituale, cu credinta în DUMNEZEU, care rezoneaza permanent cu binele si adevarul, care sunt la unison cu Armonia Macrocosmica, cu vointa lui DUMNEZEU.

De aceea orice om lucid si cu credinta în DUMNEZEU ar trebui sa se mobilizeze cu toata forta ca sa rezoneze numai cu binele (sa gândeasca, sa vorbeasca, sa actioneze preponderent benefic, sa se gândeasca (sa se roage) cât mai des la DUMNEZEU, sa evolueze spiritual si daca are forta necesara, sa practice cai spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil sa devina o fiinta benefica exceptionala).

Toti românii trebuie sa fim uniti în bine pentru ca în felul acesta francmasonii sa nu ne mai poata dezbina.

Francmasonii se tem de unitatea planetara benefica. Ei se tem de unitatea unui popor, a unei natiuni, urmarind dezbinarea acesteia pentru a o putea înrobi. Din aceasta cauza este foarte important ca toti românii (inclusiv cei din Republica Moldova si din alte tari) sa nu uite ca sunt români, sa se ajute unii pe altii, sa fie permanent alaturi unii de altii, sa nu mai accepte sa-si "vânda fratii" pentru interese meschine si sa lupte pentru reintregirea teritoriului românesc (vechea Dacie).

Adevarul despre aceasta gigantica conspiratie este foarte departe de a putea fi expus în întregime într-un singur loc. Ceea ce noi v-am prezentat aici nu este decât esentialul a ceea ce e necesar pentru o persoana cu bun simt ca sa înteleaga aceasta organizatie. S-ar putea scrie biblioteci întregi cu ororile (ce depasesc orice imaginatie), pe care le fac, le-au facut si intentioneaza sa le faca cei din aceasta organizatie satanica. Pentru o confirmare în cazul revolutiei de la noi din tara cititi "Cucuveaua cu pene rosii" a lui Ion Costin Grigore sau revista "Francmasoneria" supliment al "Revistei Misterelor" care apare lunar.

Cum spunea cineva: "LUCRURILE NU SUNT CEEA CE PAR A FI" asa ca vegheati ca nu cumva viata pe care o duceti sa se transforme în cel mai oribil cosmar.