luni, 12 martie 2012

HAARP

Dezbatere importantă privind încălzirea globală sub auspiciile ONU, oferă, ci o imagine parţială a schimbărilor climatice, în plus faţă de efectele devastatoare ale emisiilor de gaze cu efect de seră asupra stratului de ozon, clima din lume poate fi acum modificate ca parte a unei noi generaţii de sofisticat "non de arme letale. " Atât americanii şi ruşii s-au dezvoltat capacitatea de a manipula clima din lume.
În SUA, tehnologia este desăvârşită în cadrul Programului de înaltă frecvenţă activă de cercetare de dimineaţă (HAARP), ca parte din ("Star Wars"), Iniţiativa de Apărare Strategică (SDI). Dovezi ştiinţifice recente sugereaza ca HAARP este pe deplin operaţională şi are capacitatea de potenţial de declanşare inundaţii, secete, uragane şi cutremure. Dintr-un punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă. Potenţial, aceasta constituie un instrument de cucerire capabil să destabilizeze selectiv sistemele agricole şi ecologice ale regiunilor întregi.
Deşi nu există dovezi că această tehnologie de moarte a fost folosit, cu siguranţă Naţiunilor Unite ar trebui să fie abordarea problemei de "război de mediu", alături de dezbaterea privind efectelor schimbărilor climatice de gaze cu efect de seră ...
În ciuda unui vast corp de cunoştinţe ştiinţifice, problema de manipulări deliberate climatice pentru uz militar nu a fost niciodată în mod explicit o parte din ordinea de zi a ONU privind schimbările climatice. Nici delegaţiile oficiale, nici grupurile de acţiune pentru mediu care participă la Conferinţa de la Haga privind schimbările climatice (CO6) (noiembrie 2000) au ridicat problema largă de "război vreme" sau "tehnici de modificare a mediului (ENMOD)" ca relevante pentru o înţelegere a climatului schimba.
Ciocnirea dintre negociatorii oficiale, ecologisti si lobby americane de afaceri a centrat pe refuzul direct de la Washington să îşi respecte angajamentele privind obiectivele de reducere de dioxid de carbon în 1997 Protocolul de la Kyoto.  Efectele de tehnologii militare asupra climei mondiale, nu sunt un obiect de discuţie sau preocupare. Limiteze la gazele cu efect de seră, dezbaterea în curs privind schimbările climatice, serveşte obiectivelor strategice şi de apărare a lui Washington.
"METEO RAZBOIUL"
Om de stiinta de renume mondial dr. Rosalie Bertell confirmă că "oamenii de stiinta americani militare ... se lucrează la sistemele de vreme ca o arma potential. Aceste metode includ consolidarea de furtuni şi de redirecţionare a râurilor de vapori în atmosfera Pământului de a produce secetă sau inundaţii direcţionate. "  Deja în 1970, fostul consilier de securitate naţională Zbigniew Brzezinski a prevăzut, în cartea sa "Between Two Ages" care:
"Tehnologia va pune la dispoziţie, la liderii naţiunilor majore, tehnici pentru realizarea război secret, dintre care doar un minim al forţelor de securitate, este necesară expertiza unui ... [T] echniques de modificarea vremii ar putea fi folosite pentru a produce perioade prelungite de secetă sau furtună. "
Marc Filterman, un fost ofiţer militar francez, conturează mai multe tipuri de "arme neconvenţionale" care utilizează frecvenţele radio. El se referă la "războiul vremii", indică faptul că Statele Unite şi Uniunea Sovietică au deja "stăpâneşte know-how-ul necesare pentru a elibera schimbări bruşte climatice (uragane, secetă), la începutul anilor 1980."  Aceste tehnologii fac "posibil pentru a declanşa tulburări atmosferice prin utilizarea frecvenţă extrem de joasă (ELF) radar [valuri]. "
Un studiu de simulare de viitoare de apărare "scenarii", comandat de US Air Force solicită pentru:
"SUA aerospaţială forţele pentru a" propriu vreme ", prin valorificarea pe tehnologii emergente şi concentrându-se dezvoltarea acestor tehnologii la război de stingere a cererilor de ... De la consolidarea operaţiunilor de prietenoase sau întreruperea cele de inamic prin intermediul scară mică de croitorie din meteorologice naturale, pentru a finaliza dominaţia de comunicaţii globale şi de control counterspace, de vreme modificare oferă luptător de război o gamă largă de opţiuni posibile pentru a învinge sau a constrânge un adversar ... În Statele Unite, de vreme modificare va deveni probabil o parte a politicii de securitate naţională, cu atât aplicaţii interne şi internaţionale. Guvernul nostru va continua o astfel de politică, în funcţie de interesele sale, la diferite niveluri.
De înaltă frecvenţă ACTIVE Programul Cercetare de dimineaţă (HAARP)
Programul de înaltă frecvenţă activă de cercetare de dimineaţă (HAARP) cu sediul în Gokoma Alaska - gestionate în comun de către US Air Force şi US Navy - este parte a unei noi generaţii de arme sofisticate în cadrul strategic US Defense Initiative (SDI). Operat de Air Force Research Laboratory Space Vehicule Direcţiei, HAARP constituie un sistem de antene puternice, capabile de a crea "modificările controlate locale ale ionosferei". Om de stiinta Dr. Nicholas Begich - implicat activ în campanie publică împotriva HAARP - descrie HAARP ca:
". O super-puternic RADIOWAVE-radiind de tehnologie, care ridică zone ale undelor ionosfera [stratul superior al atmosferei], prin concentrarea unui fascicul de încălzire şi acele zone electromagnetice sări apoi înapoi pe pământ şi tot ceea ce pătrunde -. De viaţă şi de moarte"
Dr. Rosalie Bertell descrie HAARP ca fiind "un încălzitor gigantic care poate provoca perturbări majore în ionosferă, creând nu doar gauri, dar incizii lungi in stratul protector pe care o păstrează radiaţii deadly de la bombardarea planeta." 7
Înşelătoare de Opinie Publica
HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare ştiinţifică şi academică. Documente militare americane par să sugereze, cu toate acestea, faptul că obiectivul principal HAARP este de a "exploata ionosfera pentru Departamentul de scopuri de apărare."  Fără a în mod explicit trimitere la programul HAARP, un US Air Force puncte de studiu la utilizarea de "modificări induse ionosferei" ca un mijloc de a modifica condiţiile meteorologice, precum şi întreruperea comunicaţiilor inamice şi radar.9
Potrivit dr. Rosalie Bertell, HAARP este parte a unui integrat de arme "sistem, care a devastat potenţial consecinţe de mediu:
"Aceasta este legată de cincizeci de ani de programe intensive şi de ce în ce mai distructive de a înţelege şi de a controla atmosfera superioară, ar fi erupţii cutanate, nu să se asocieze cu HAARP construcţia de laborator, care este separat de spaţiul fiind planificate de Statele Unite.. HAARP este o parte integrantă a o lungă istorie de cercetare spaţială şi dezvoltare de natură militară în mod deliberat. Implicaţiile militare de combinare a acestor proiecte este alarmant .... capacitatea de asociere HAARP / Spacelab / racheta pentru a livra cantitatea foarte mare de energie, comparabil cu o bombă nucleară , oriunde pe pământ prin fascicule laser şi de particule, sunt infricosatoare Proiectul este probabil de a fi "vândut" în public ca un scut împotriva armelor de intrare spaţiu, sau, pentru mai credul, un dispozitiv pentru repararea stratul de ozon
În plus faţă de manipularea vremii, HAARP are un număr de utilizări legate de:
"HAARP ar putea contribui la schimbările climatice, prin bombardarea intens, cu atmosfera de frecvenţă înaltă, raze ... Revenind undelor de joasă frecvenţă, la intensitate mare ar putea afecta, de asemenea, creierele oamenilor, precum şi efectele asupra mişcărilor tectonice, nu poate fi exclusă.
Mai general, HAARP are capacitatea de a modifica lume electro-magnetic. Este parte a unui arsenal de arme "electronice", care cercetatorii militari americani consideră un "război blândă şi Kinder".
Armelor de Noua Ordine Mondială
HAARP este parte din arsenalul de arme al Noii Ordini Mondiale în Iniţiativa de Apărare Strategică (SDI). De la punctele de comandă militară din SUA, economiile naţionale întregi ar putea fi destabilizat, prin manipulari climatice. Mai important, acesta din urmă poate fi pusă în aplicare fără cunoştinţe de inamic, la un cost minim şi fără angajarea de personal şi echipamente militare ca într-un război convenţional.
Utilizarea de HAARP - în cazul în care ar fi aplicat - ar putea avea impact potential devastatoare asupra climei mondiale. Răspunsul la interesele americane economice şi strategice, ar putea fi folosit pentru a modifica selectiv climatice în diferite părţi ale lumii care rezultă în destabilizarea sistemelor agricole şi ecologice.
De asemenea, este demn de remarcat faptul că Departamentul Apărării al SUA a alocat resurse importante pentru dezvoltarea sistemelor de informare şi monitorizare a schimbarilor de vreme. NASA şi Departamentul de Imagistica Apărării Naţionale şi Agenţia de Cartografie (NIMA), se lucrează la "imagini pentru studii de inundaţii, eroziune, schimbările climatice, teren-alunecare pericolelor, cutremure, zone ecologice, prognoze meteo, şi" cu date de la sateliţi retransmise.
Inerţie POLITICA A NATIUNILOR UNITE
În conformitate cu Convenţia-cadru privind schimbările climatice (UNFCCC), semnat la Summit-ul Pământului 1992 la Rio de Janeiro:
"Statele au ..., în conformitate cu Carta Naţiunilor Unite şi cu principiile de drept internaţional, (...) responsabilitatea de a asigura că activităţile desfăşurate sub jurisdicţia sau controlul lor nu cauzează daune mediului altor state sau de zonele de dincolo de limitele jurisdicţiei naţionale. " (14)
De asemenea, este demn de reamintit faptul că o convenţie internaţională ratificată de către Adunarea Generală a ONU în 1997, interzice "utilizări militare sau de altă natură ostilă a tehnicilor de modificare a mediului care au efecte pe scară largă, de lungă durată sau severe." (15) Atât Statele Unite şi Uniunea Sovietică au semnat la Convenţia de la. Convenţia defineşte "," tehnici de modificare a mediului de ca referindu-se la orice tehnica de schimbare - prin manipularea deliberata a proceselor naturale - dinamica, compoziţia sau structura de pământ, inclusiv sa biota, litosfera, hidrosfera si atmosfera sau a spaţiului cosmic . " (16)
De ce a făcut apoi ONU - indiferent Convenţia ENMOD 1977, precum şi charter proprie - decide să excludă de la schimbările climatice pe ordinea de zi sale rezultate din programele militare?
PARLAMENTUL EUROPEAN RECUNOAŞTE EFECTE DE HAARP
În februarie 1998, ca răspuns la un raport al doamnei Maj Britt Theorin - suedeză deputat şi avocat pace mult timp -, Comitetul Parlamentului European pentru afaceri externe, securitate şi de apărare a avut loc audieri publice la Bruxelles, la programul HAARP (17). Comitetului "Propunerea de rezoluţie", prezentat la Parlamentul European:
"Consideră că HAARP ... în temeiul său de anvergură a impactului asupra mediului să fie o preocupare la nivel mondial şi solicită pentru implicaţiile sale juridice, ecologice şi etice care urmează să fie examinate de către un organism independent internaţional; ... [Comitetul] regretă refuzul repetat de Administratia Statelor Unite ... pentru a da probe la audierea publică ... în riscurile de mediu şi a publicului [de] programului HAARP. "
Cererea Comitetului de a elabora o "Carte verde" privind "impactul asupra mediului ale activităţilor militare", cu toate acestea, a fost întâmplător respins pe motiv că Comisia Europeană nu are competenţa necesară pentru a se îngropa în "legăturile dintre mediu şi de apărare".  la Bruxelles a fost nerabdator pentru a evita o confruntare cu Washingtonul.
Complet operaţionale
Deşi nu există nici o dovadă concretă a HAARP au fost utilizate, concluziile ştiinţifice sugerează că acesta este în prezent pe deplin operaţional. Ce înseamnă acest lucru este faptul că HAARP ar putea fi aplicate de către armata SUA pentru a modifica selectiv climatul de o "naţiune neprietenos" sau "stat paria", cu scopul de a destabiliza economia naţională.
Sistemelor agricole în ambele ţări dezvoltate şi în curs de dezvoltare sunt deja in criza, ca urmare a politicilor Noii Ordini Mondiale, inclusiv liberalizarea pieţei de mărfuri, de dumping, etc amplu documentate, FMI şi Banca Mondială "medicina economică" impusă Lumea a treia şi ţările din fostul bloc sovietic a contribuit în mare măsură la destabilizarea agriculturii autohtone. La rândul lor, dispoziţiile Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) s-au sprijinit interesele de o mână de Vest agro-biotehnologice conglomeratelor, în încercarea lor de a impune modificate genetic (OMG), seminţe pe agricultorii din întreaga lume.
Este important să înţelegem legătura dintre procesele economice, strategice şi militare ale Noii Ordini Mondiale. În contextul de mai sus, manipulari climatice în cadrul programului HAARP (indiferent dacă accidental sau intenţionat) ar putea agrava în mod inevitabil aceste schimbări prin slăbirea economiilor naţionale, distrugerea infrastructurii şi potenţial de declanşare a falimentului a agricultorilor pe zone întinse. Desigur, guvernele naţionale şi Naţiunile Unite ar trebui să abordeze posibilele consecinţe ale HAARP şi alte "arme non-letale", cu privire la schimbările climatice.